De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
2 meter sessie

2 meter sessie

Klein, intiem, dichtbij. Wees getuige van 2 Meter Sessies in De Zeeuwse Stromen. Voel de spanning, de energie, het kippenvel en de emotie. De opwinding van creatie, van nieuw talent. It’s in the air... De Zeeuwse Stromen geeft ‘onderdak’ aan de unieke 2 Meter Sessies theatershow met Jan Douwe Kroeske! Een avond lang laat de programmamaker op een groot scherm de mooiste video’s uit het 30 jarige archief zien. Opnames met een verhaal: soms ontroerend, soms lachwekkend, soms absurd, maar raken doet het elke keer. Waarom ging de 2 Meter Sessie van Counting Crows destijds zo moeilijk? Wie mocht er absoluut niet in beeld bij de opname met Aerosmith? En hoe was het om met Coldplay te werken nog vóór hun eerste album? Elke sessie een uniek verhaal, vertelt uit eerste hand! En natuurlijk neemt Jan Douwe ook een artiest mee, want een 2 Meter Sessies avond zonder live muziek is geen 2 Meter Sessies avond!

Beperkt aantal losse kaarten voor de 2 Meter Sessie theatershows zijn nu exclusief verkrijgbaar voor € 22,50 per persoon. Reserveer uw kaarten via info@zeeuwsestromen.nl of  0111 - 462040.

De edities van 2 Meter Sessies in de Zeeuwse Stromen vindt plaats op:

  • Zaterdag 11 november tot zondag 12 november 2017
  • Zaterdag 27 januari tot zondag 28 januari 2018

Dit 2-daags arrangement is inclusief:

  • 1 x Ontbijt
  • 1 x Overnachting (prijs is op basis van hotelkamer)
  • 1 x 4-gangen keuze diner
  • Exclusieve 2 Meter Sessies onder begeleiding van Jan Douwe Kroeske

Prijs: € 119,00 p.p.

Overnachting op de vrijdag voorafgaand of op de zondag nadien, inclusief ontbijt € 45,- p.p.

Kom alvast in de stemming op https://www.facebook.com/2metersessies 

Dit arrangement is uitsluitend per mail of telefonisch te reserveren. Dit kan via info@zeeuwsestromen.nl of 0111-462040. 

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor