De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Kerstmenu 1ste kerstdag

Kerstmenu 1ste kerstdag

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas met truffeldressing, afgemaakt met geroosterde pijnboompitjes en flinters overjarige kaas
Of
Terrine van tarbotfilet en vongole met een crème van kreeft met een gelei van limoen
Of
Groene salade met biologische kaas geserveerd met een garnituur van zongedroogde tomaten, walnoten, besprenkeld met een dressing van Zeeuwse mosterd

Soepen

Bospaddenstoelen bouillon van Trompette de la mort, oesterzwammen en kastanje champignons met een garnituur van gerookte eendenborst
Of
Licht gebonden bisque met Stellendamse garnalen

Sorbet

Peren sorbetijs met een siroop van Zeeuwse bolus likeur    

Hoofdgerechten

Ossenhaas gemarineerd in Whisky, espresso en Oosterschelde water geserveerd met rodekool, een stoofpeertje, aardappelpuree en een jus van pompoen
Of
Victoriabaars gesierd met een coquille op een bedje van chanterelle risotto vergezeld met limoenboter en afgemaakt met een crème van Schouws blondbier
Of
Gegrilde portobello's met een garnituur van roergebakken groenten, bataatpuree, gegarneerd met chips van knolselderij

 Kerst dessert

 

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor