De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Kerstmenu 2de kerstdag 2015

Kerstmenu 2de kerstdag 2015

Voorgerechten

Rosbief van hertfilet met snippers biologische oude kaas en een dressing van rode port
Of
Visbordje van Stellendamse garnalen, gerookte zalm, Oosterschelde paling en een salade van gekonfijte aardappeltjes met kruidige limoenmayonaise
Of
Salade van rucola met roergebakken seizoensgroenten en een dressing van groene kruiden

 Soepen

Lichte gebonden romige soep van Boeren mosterd met een garnituur van appel en reepjes seranoham
Of
Heldere Ossenstaart bouillon geserveerd met Madeira 

Sorbet

Granité van limoen overgoten met Prosecco & wodka

Hoofdgerechten

Tournedos van Black Angus omwikkeld met Zeeuws katenspek, geroosterde witlof, roseval aardappelen overgoten met een jus van gepofte knoflook
Of
Combinatie van zeebaars en langzaam gegaarde kabeljauwfilet met een stamppotje van peen en uien, piccalilysaus en mosterdschuim
Of
Quiche van spinazie, tomaat, champignons en fetakaas met een saus van grove mosterd



 Kerst Dessert

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor