De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3

Bijzondere vergaderlocatie

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in Zeeland of op Goeree-Overflakkee? In ons Hotel-Congrescentrum aan de kust van Nederland vergadert u op een unieke locatie. De Zeeuwse Stromen is 300 meter verwijderd van het strand en de zee. U kunt tijdens de vergadering even uitwaaien op het strand of een inspirerende sessie inplannen in combinatie met een bezoek aan het strand.

Zalen op onze bijzondere vergaderlocatie

Op ons congrescentrum beschikken we over 9 multifunctionele zalen die een verschillende oppervlakte hebben met karakter, waarvan 4 ruime zalen en 5 kleinere zalen.

4 ruime zalen die schakelbaar zijn tot maximaal 380 personen

Zaal Oppervlakte
Pier 1 118,5 m2
Pier 2 99 m2
Pier 3 148,5 m2
Pier 4 99 m2


5 zalen
die geschikt zijn voor kleinere groepen, voor 6 t/m 30 personen

Zaal Oppervlakte
Pier 5 46,9 m2
Pier 6 26,8 m2
Pier 7 26,8 m2
Pier 8 66,3 m2
Pier 9 53,6 m2


De zalen van onze bijzondere vergaderlocatie zijn voorzien van verschillende faciliteiten, waaronder een 55 inch LED TV scherm met laptop en kosteloos WIFI voor alle deelnemers.

Bekijk alle functionaliteiten >

U kunt ook verschillende vergaderarrangementen boeken, van één dag met lunch en diner tot een meerdaags vergaderarrangement inclusief overnachting.

Bekijk onze arrangementen >

Bijzondere vergaderlocatie boeken?

Hebt u interesse of bent u benieuwd of de zalen op onze bijzondere vergaderlocatie nog beschikbaar is? U kunt eenvoudig via de website meer informatie of een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen via congrescoach@zeeuwsestromen.nl of +31 (0)111 462040. Onze medewerkers staan u graag te woord! Heeft u interesse in de vergaderlocatie met overnachting, dan kijken we direct of er plek is in ons hotel!

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!