De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Hotel aan zee

Hotel aan zee

Een hotel aan zee staat garant voor lekker uitwaaien op het strand, genieten van het zonnetje en helemaal tot rust komen. De Zeeuwse Stromen is één van de mooiste hotels aan zee, ligt op slechts 300 meter van het strand, heeft comfortabele kamers en biedt gratis toegang tot wifi. Uw hond is bovendien van harte welkom in ons hotel aan zee. Wilt u niet naar het strand, dan kunt u ook lopend naar het gezellige centrum van Renesse. U vindt bij onze receptie de mooiste wandel- en fietsroutes door de omgeving. Heeft u zin in een sportieve onderbreking, dan kunt u gebruik maken van de tennisbanen die op slechts 100 meter afstand van het hotel gelegen zijn.

Hotel aan zee met kamers en appartementen

Ons 4-sterren hotel aan zee heeft 74 kamers en 4 suites in het hoofdgebouw. Daarnaast zijn er nog 9 duinvilla's en 22 duinkamers naast het hoofdgebouw. Ook hebben we 26 gloednieuwe duinappartementen. Hiermee bieden we u de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf. Alle kamers en appartementen van ons hotel aan zee zijn namelijk comfortabel ingericht, zodat u kunt genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. Heeft u trek in een lekkere maaltijd, dan kunt u terecht in ons restaurant 4 Beaufort. Ook kunt u gebruik maken van ons wellness center met onder andere

  • een sauna
  • een fitnessruimte
  • een zwembad

hotel aan zee

Boek een overnachting in ons hotel aan de zee

Wilt u één of meerdere nachten overnachten in ons 4-sterren hotel aan zee, boek dan gerust uw overnachting. U kunt losse overnachtingen boeken, maar u kunt ook kiezen voor één van onze heerlijke arrangementen. Zo verblijft u 2, 3, 4 of 5 nachten in ons hotel aan zee, waarbij alles voor u geregeld is. Zo geniet u 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet en schuift u 's avonds aan voor een 4-gangen diner of koud/warm buffet. Online boekt u eenvoudig een kamer naar wens. Kunnen wij u helpen bij uw boeking van een verblijf in ons hotel aan zee, dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze vriendelijke medewerkers via 0111 - 462 040.

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor