De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Hotel Schouwen Duiveland

Hotel Schouwen Duiveland

Schouwen Duivenland is het eerste eiland van de provincie Zeeland, met haar bekende plaatsen Zierikzee, Burgh-Haamstede, Renesse, Brouwershaven en Bruinisse. Zoekt u een hotel op Schouwen Duiveland? Ons 4-sterrenhotel de Zeeuwse Stromen ligt op het eiland Schouwen Duiveland, in Renesse.

Unieke locatie Schouwen Duiveland

Het 4-sterrenhotel De Zeeuwse Stromen heeft een unieke locatie, door de ligging aan de duinen van Renesse. Ons hotel op Schouwen Duiveland is 300 meter verwijderd van het strand. Het zandstrand van Renesse is ongeveer 17 km lang en is prachtig gelegen naast de bossen van Westerschouwen. Ook bent u in 750 meter in het gezellige centrum van Renesse, waar u kunt genieten van een bakje koffie op verschillende terrassen. Door de bijzondere omgeving van ons hotel komt u helemaal tot rust. 

Activiteiten hotel Schouwen Duiveland

Er zijn diverse leuke activiteiten te doen in de omgeving van ons hotel op Schouwen Duiveland. De verschillende activiteiten zijn ondergebracht in 6 categorieën:

Wandelen Cultuur
Fietsen Culinair
Kunst Muziek
Dagattracties  
   

Hotel in Schouwen Duiveland boeken

Wilt u ook verblijven in ons hotel in Schouwen Duiveland? U boekt gemakkelijk één van onze mooie hotelkamers via de website. Vul via de onderstaande balk de gewenste aankomst- en vertrekdatum in en het aantal personen waarmee u ons hotel wilt bezoeken. Vervolgens krijgt u de geschikte kamers van ons hotel in Schouwen Duiveland te zien. Heeft u nog een vraag over ons hotel? Neem contact met ons op via 0111 - 46 20 40 of vul ons contactformulier in. 

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor