De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Hotels aan de Zeeuwse kust

Hotels aan de Zeeuwse kust

Een hotel aan de Zeeuwse kust is de perfecte uitvalsbasis om er even een paar dagen tussenuit te gaan. U zult in Zeeland merken dat u direct een heerlijk, ontspannen vakantiegevoel ervaart. De zilte lucht, de wind in uw haren en fietsend door uitgestrekte natuurgebieden: de Zeeuwse kust biedt het allemaal. Hotel De Zeeuwse Stromen ligt op slechts 300 meter van het strand, dus u verblijft direct aan de Zeeuwse kust. Wij zijn één van de betere hotels aan de Zeeuwse kust. 

Hotel De Zeeuwse Stromen aan de Zeeuwse kust

U verblijft in ons 4-sterrenhotel aan de Zeeuwse kust in een comfortabele kamer met een bad of douche, toilet, televisie, kluis, telefoon en wekkerradio. U maakt kosteloos gebruik van draadloos internet in en rondom het hotel. In ons restaurant 4 Beaufort geniet u dagelijks van heerlijke maaltijden. Uw hond is ook van harte welkom aan de Zeeuwse kust, want in ons hotel zijn huisdieren toegestaan.

Boek een hotel aan de Zeeuwse kust

Wilt u ook verblijven in ons hotel aan de Zeeuwse kust, boek dan gerust één van onze mooie hotelkamers. U kunt er ook voor kiezen om één van onze arrangementen te boeken, ideaal voor een midweek Zeeland. Geheel verzorgd op vakantie naar de Zeeuwse kust. Bekijk al onze arrangementen of neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0111 - 46 20 40.

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!