De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3

Hotelkamers

Hotelkamer

Hotelkamer

Heerlijk genieten in een van onze (2-persoons) hotelkamers, gelegen in het hoofdgebouw. Geniet van de gastvrijheid midden in de duinen van Renesse, kom tot rust en geniet!

Duinkamer

Duinkamer

Heerlijk genieten in een van onze (2-persoons) duinkamers, gelegen naast het hoofdgebouw. Een duinkamer bevat een woonkamer met toilet op de begane grond en een tweepersoonsslaapkamer met aparte badkamer op de verdieping. Geniet van de gastvrijheid midden in de duinen van Renesse, kom tot rust en geniet!

Duinappartement

Duinappartement

Elk appartement heeft een zit/ en een slaapgedeelte, een badkamer met inloopdouche, twee wastafels en een separaat toilet. Op de begane grond ligt een terras, vanwaar u uitzicht heeft op ons buitenzwembad. De appartementen op de eerste verdieping hebben dezelfde indeling, met aan de tuinzijde een Frans balkon. Zij hebben nog een extra etage met dakterras en uitzicht op ons zwembad.

Duinvilla

Duinvilla

Op de begane grond bevinden zich de hal met trap naar de verdieping en het toilet, een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken met alle apparatuur. Op de verdieping treft u 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met daarin een inloopdouche wastafel en toilet.

Duinvilla XL

Duinvilla XL

Op de begane grond bevinden zich de hal met trap naar de verdieping en het toilet, een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken met alle apparatuur. De 6-persoons villa is op de begane grond gelijk aan de 4-persoons villa's, echter treft u op de verdieping 3 slaapkamers en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet.