De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Last minute hotel in Renesse

Last minute hotel in Renesse

Een voordelige last minute naar Renesse boekt u bij De Zeeuwse Stromen. U verblijft in ons hotel dat in de prachtige duinen ligt. Tijdens uw last minute naar Renesse kunt u heerlijk tot rust komen, maar uiteraard kunt u er ook op uit gaan in Zeeland en de omgeving verkennen. In de directe omgeving kunt u namelijk volop wandelen en fietsen, maar ook tennissen en golfen behoren tot de mogelijkheden. Het centrum van Renesse is overigens goed bereikbaar, want dit ligt op slechts 750 meter afstand van ons hotel.

Boekt u last minute een hotelkamer of een duinkamer?

Tijdens een last minute in ons hotel in Renesse verblijft u in een hotelkamer of een duinkamer. Onze hotelkamers zijn gelegen in ons hoofdgebouw, de duinkamers liggen direct naast het hoofdgebouw in het duinpark. In beide accommodaties komt u optimaal tot rust, zo ervaren ook onze gasten.

Zijn hier nu al een tiental keren geweest en nog nooit hebben we te klagen gehad. Personeel is altijd vriendelijk. Accommodatie is altijd piekfijn in orde en het eten verbluffend lekker. Het strand is bovendien vlakbij en alles netjes en proper! Geen overbevolkte en vieze toestanden zoals bij ons aan de Belgische kust.
Torremans, Kasterlee, België

Boek direct uw last minute in Renesse

U bent van harte welkom bij De Zeeuwse Stromen voor een relaxte last minute in Renesse. Bekijk onze last minutes en neem contact met ons op. U kunt reserveren via info@zeeuwsestromen.nl of telefonisch via 0111 - 46 20 40. Graag beantwoorden wij alle vragen die u eventueel heeft over onze last minute aanbiedingen in Renesse.

Bekijk onze actuele last minutes in Renesse >

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!