De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
In 2 minuten naar het strand vanuit uw eigen appartement

In 2 minuten naar het strand vanuit uw eigen appartement


De zomer staat weer voor de deur en ook in Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen kijken we uit naar een paar maanden van zon, strand en gezellige zomerdrukte.

De eerste fase van onze nieuwbouw, het project Duinlicht, wordt eind juni afgerond. Begin juli worden de 9 Duinvilla’s en 22 duinkamers, gebouwd in een warme, landelijke stijl, in gebruik genomen. De woningen zijn bijna allemaal verkocht aan individuele eigenaren, die daarvoor in ruil profiteren van de opbrengst van de verhuur. Bovendien kunnen zij natuurlijk zelf ook gebruik maken van hun bezit voor korte of lange vakanties het hele jaar door!

Deze zomer start de verkoop van de tweede fase van Duinlicht:

26 Duinappartementen

De appartementen worden gerealiseerd achter het gazon bij het buitenzwembad. Ze worden gebouwd in twee lagen: op de begane grond en op de eerste verdieping.

Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche, twee wastafels en een separaat toilet. De appartementen op de begane grond hebben een mooi terras, grenzend aan de tuin. De appartementen op de eerste etage beschikken over een riant dakterras! U bent al eigenaar van zo’n fantastisch Duinappartement v.a. € 119.000,- excl. btw v.o.n.

Wilt u volgende zomer ook dubbel genieten van een eigen appartement aan de Zeeuwse kust, op deze bijzondere locatie onder aan de duinen van Renesse? Profiteren van een behoorlijk rendement op uw investering en in alle seizoenen gebruik kunnen maken van uw eigen plekje dichtbij het strand? Met daarbij natuurlijk alle faciliteiten van Hotel-congrescentrum de Zeeuwse Stromen zoals de uitstekende keuken, gezellige bar en binnen- en buiten zwembad?

Neem dan snel contact op met Deltamakelaardij in Zierikzee, tel. 0111 417808, en vraag de brochure aan.

Of nog beter: kom kijken op een van onze open dagen: zondag 28 juli of 18 augustus, van 11.00 tot 14.00 uur. Dan kunnen wij u alles vertellen omtrent de voordelen van een eigen Duinappartement in Renesse aan Zee.

 Graag tot ziens bij Duinlicht II,

lees meer nieuws

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor