De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Fietsroute app

Fietsroute app

Met de Zeeland Fietsroute App ontdek je Zeeland op z'n best. Naast een handige fietsrouteplanner en prachtige fietsroutes bevat de app talloze tools voor onderweg, zoals de dichtstbijzijnde cafés, fietsreparatiepunten, geluidsfragmenten, aanbiedingen, informatie over de Zeeuwse fietspontjes en nog veel meer!

Plan zelf een route ...
De fietsrouteplanner zorgt ervoor dat je op ieder moment een mooie route kunt uitstippelen door Zeeland aan de hand van de fietsknooppunten. Kies je startpunt, de afstand en de knooppunten die je wilt aandoen en fietsen maar. Je kunt je routes opslaan voor een volgende keer of delen met anderen. Onderweg vertelt de routeplanner waar je bent en hoe je moet fietsen.

... of koop een vaste route
Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan kant-en-klare fietsroutes langs de mooiste plekken van Zeeland. De routes zijn voorzien van achtergrondinformatie over de omgeving. Naast diverse gratis routes zijn er ook routes met extra uitgebreide informatie te koop voor € 0,79 per stuk.

Ontdek de omgeving
In de app vind je bovendien uitgebreide informatie. Zo kan de app laten zien waar de dichtstbijzijnde horecagelegenheid gevestigd is en hoe je er komt. De app geeft informatie over fietsverhuur, attracties en bezienswaardigheden in de regio, VVV-kantoren en fietsreparatiepunten. Daarnaast varen in Zeeland diverse fietsveerpontjes als verbinding tussen de verschillende eilanden. De vaartijden en -dagen vind je ook terug in deze app. Onderweg kun je bovendien geluidsfragmenten beluisteren die een verhaal vertellen over de regio. En tot slot is het mogelijk om ervoor te kiezen om onderweg aanbiedingen te ontvangen of herinneringen (bijvoorbeeld dat er een geluidsfragment te beluisteren is op de locatie waar je staat).

     

Maar er is meer...! Ontdek Zeeland app!
Op de Ontdek Zeeland app vind je een overzicht met highlights van Zeeland, een reisgids, foto’s, video’s en toeristische info. Leuk om Zeeland mee te ontdekken voor je op vakantie gaat, maar net zo goed handig als je er al bent. Wil je tijdens je strandwandeling direct weten waar je een leuk eettentje kunt vinden of heb je besloten tóch een dagje langer te blijven en zoek je een slaapplek? Dan komt deze App perfect van pas.

     

Naast fietsen is er nog veel meer te beleven en ontdekken in Zeeland. In ons e-book hebben we één en ander voor u op een rijtje gezet.