De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Overnachten aan de kust

Overnachten aan de kust

Niets zo lekker als overnachten aan de kust. Wakker worden in een rustige omgeving, het geluid alleen afkomstig van vogels en de natuur. Het strand is op loopafstand en zelfs uw hond is welkom. Heerlijk: tijdens uw verblijf uitwaaien op het strand. De wind in uw haar en het zonnetje op uw gezicht. Komt u ook overnachten aan de kust in Zeeland? U bent van harte welkom bij De Zeeuwse Stromen. 

4-sterren overnachting aan de kust

In ons 4-sterrenhotel bent u van harte welkom om te overnachten aan de kust. De Zeeuwse Stromen is gelegen op 300 meter van de kust en is uw gastvrije thuisbasis om Zeeland te ontdekken. Wij hebben niet alleen tientallen hotelkamers beschikbaar, maar ook enkele duinkamers en duinvilla's naast het hotel. U kunt er ook voor kiezen één van deze luxe verblijven te boeken. Niet voor niets werd ons hotel door Zoover in 2014 benoemd tot het Beste Hotel van Zeeland. Kom ook bij ons overnachten aan de kust!

Ook overnachten aan de kust?

U kunt direct boeken om te overnachten aan de kust in ons prachtige hotel. U kiest de gewenste periode, het aantal personen en het aantal kamers. Vervolgens kiest u een arrangement of accommodatie en uw reservering is direct te bevestigen. Wij houden een kamer voor u vrij, zodat u kunt genieten van uw overnachting in ons hotel. Meer weten over overnachten aan de kust in Zeeland? Bel gerust naar 0111 - 462 040.

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!