De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Eten & drinken / streekproducten

Eten & drinken / streekproducten

In Restaurant 4 Beaufort is het iedere dag genieten. Van de meest verse –en grotendeels biologische– streekproducten. Zo halen wij bijvoorbeeld onze streekproducten bij Kookboerderij Spennekot (Kerkwerve), Kaasboerderij Schellach (Middelburg), Vleesboerderij Boot (Kerkwerve), Wijnhoeve de KleineSchorre (Dreischor), Dieneke Klompe (kwekerij bijzondere groente – Scharendijke) en vishandel Bruinvis (Kamperland). Een mooi dagmenu, een buffet, lunch of diner, gerechten van de veelzijdige kaart of toch liever één van de seizoensspecialiteiten. De koks gaan altijd voor smaak!  Vers van het Zeeuwse land en direct uit de zilte zee.

Van de weide
Het rundvlees dat wij bereiden is van vleesboerderij Boot. De runderen die op deze boerderij zijn opgegroeid zijn gevoederd met natuurlijke producten. Door deze voeding ontstaat er meer smaak in het vlees.

Uit de zee
Onze vis is afkomstig van versvishandel Bruinvis. Sinds 2010 zijn Jacco en Mireille de drijvende krachten achter Bruinvis. Jacco was jarenlang kapitein en heeft veel kennis van vis en de visserij, Mireille is bedrijfskundige. Ze vullen elkaar goed aan waardoor ze goede kwaliteit en service kunnen verlenen. 

Ambachtelijk
Onze kazen zijn afkomstig van Kaasboerderij Schellach. Boerenkaas is een ambachtelijk product. De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding en gevoel voor de kaas, het  kaasproces zijn noodzakelijk voor het maken van lekkere kaas.

Zelfs het soort voer van de koeien heeft invloed op de smaak van de kaas. En dat proeft u zeker terug.

Kookboerderij Spennekot - Lekkernijen
Deze maken een grote verscheidenheid aan chutneys, jams, mosterd, sauzen, dressings, alsmede een aantal andere verrassende culinaire heerlijkheden.
Spennekot heeft als doelstelling: het integreren van een natuurlijke en eerlijke producten uit de groentetuin en boomgaard aangevuld met streek en culinaire producten.

 Download ons e-book als u meer wilt weten over beleven, genieten en proeven in Zeeland.