De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Faciliteiten

Faciliteiten

Comfortabele kamers

Comfortabele kamers

De (standaard)kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie, kluis, telefoon en wekkerradio. Op aanvraag kan een kinderbedje worden bij geplaatst. Het merendeel van de kamers bevindt zich in het hoofdgebouw.

Eten & Drinken

Eten & Drinken

In ons restaurant 4 Beaufort kunt u iedere dag genieten van een dagelijks wisselend 4-gangen keuze-menu voor € 32,50 p.p., een buffet, lunch of diner, gerechten van de veelzijdige kaart of seizoensspecialiteiten. 

Gratis parkeren

Gastvrij parkeren

Het gemeentelijk parkeerterrein vóór het hotel is vanaf 1 april t/m 31 oktober betaald parkeren. U kunt als gast (gast)vrij bij ons op het eigen terrein parkeren (tussen de slagbomen). Vergeet niet uw parkeerkaart, die bij het inchecken wordt meegegeven, zichtbaar in uw auto neer te leggen.

WIFI

WIFI

Wifi wordt kosteloos aangeboden in het hoofdgebouw van het hotel. U kunt gebruik maken van de verbinding ‘zeeuwsestromen’.

Honden zijn welkom

Honden zijn welkom

Wilt u uw hond meenemen tijdens uw verblijf? Honden zijn van harte welkom! De kosten zijn € 12,- per hond per nacht.

Heeft u een hulp- of geleidehond? Ook zij zijn bij ons meer dan welkom!

Welness Center

Wellness faciliteiten

Tussen 7:00u en 23:00u kunt u gebruik maken van onze faciliteiten: Sauna, Solarium, Turks-stoombad, Fitnessruimte, Binnen- en buitenzwembad. Graag willen wij u vragen kinderen t/m 12 jaar alleen onder toezicht van een volwassene gebruik te laten maken van deze faciliteiten.Tennis & Midgetgolf

Naast het hotel bevinden zich een midgetgolfbaan en 2 onoverdekte tennisbanen. Deze zijn geopend vanaf medio april tot oktober.

Reserveren kan via onze receptie. 

Fietsen

Fietsen

In de directe omgeving van het hotel bevinden zich diverse fietsroutes. Tijdens uw verblijf kunt u bij ons fietsen huren.

Dagdeel: € 3,50
Gehele dag: € 7,-

Strand & zee

Strand & zee

De Zeeuwse Stromen ligt aan de duinen van Renesse op slechts 300 meter van het mooie, brede strand van Renesse. Ook kunt u genieten van verse streekproducten bij het strandpaviljoen "De haven van Renesse".

 

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor