De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Onderscheiden(d)

Onderscheiden(d)

Kwaliteit is niet wat je biedt, maar wat de gast ervaart. Daarom luistert de Zeeuwse Stromen goed naar u! Zo maakt de Zeeuwse Stromen het verschil. Dit vertaalt zich onder andere in:

  • In 2014 benoemde Zoover de Zeeuwse Stromen tot het 'Beste hotel van Zeeland'. In Nederland neemt de Zeeuwse Stromen plaats negentien in.
  • Een bijzonder hoog gewaardeerde vergaderlocatie, met de derde plaats in de categorie Conferentiecentra en -hotels. In Zeeland staat de Zeeuwse Stromen op plaats één.
  • ANWB kampioen hotel met ledentip restaurant 
  • De 4-hamerclassificatie voor congreshotels 
  • Hoge cijfers in het GBIO accommodatie onderzoek.

Maar, bovenal in enthousiaste, positieve beoordelingen van gasten. Op internet en in gastenenquêtes blijft de Zeeuwse Stromen streven naar een cijfer boven de acht. In het jaar 2015 is deze doelstelling behaald en streven dit in 2016 nogmaals te behalen!

Greenkey Goud
Groen bezig? Goud bezig! In november 2015 heeft De Zeeuwse Stromen het Gouden Green Key-certificaat in ontvangst mogen nemen. Green Key controleert, auditeert en certificeert recreatiebedrijven op duurzaamheid. De Zeeuwse Stromen ging de ultieme uitdaging aan (goud!). Niet alleen de Zeeuwse Stromen maar ook ons strandpaviljoen de haven van Renesse heeft Green Key Goud in ontvangst mogen nemen.
Meer weten over Green Key? www.greenkey.nl  

Duurzaam ondernemen
Achter de schermen onderscheidt de Zeeuwse Stromen zich op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld door duurzaam te ondernemen: als eerste klimaatneutrale hotel in Nederland. En, op de werkvloer wordt dagelijks zeer enthousiast aan kwaliteit gewerkt. Door hotelmedewerkers die –zonder management boven zich– werken in intelligente teams. Een manier van werken die zorgt voor een omgeving met gastvrije, behulpzame en vrolijke mensen!

 

 

 

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor