De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Een bijeenkomst bij De Zeeuwse Stromen betekent effectief samen komen in een ontspannen omgeving. Wij hebben negen multifunctionele vergaderzalen, die wij voor u klaar kunnen zetten in alle mogelijke opstellingen. Of het nu gaat om een grote of kleine bijeenkomst, bij De Zeeuwse Stromen beschikt u over alle mogelijke faciliteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst tot een goed einde te brengen! Hieronder vindt u onze meestverkochte zakelijke vergaderarrangementen, maar ook compleet maatwerk is zéér zeker mogelijk. Want zoals wij CongresCoaches weten, niet één bijeenkomst is hetzelfde.

Onze vergaderarrangementen

Alle onderstaande arrangementen zijn inclusief:

Een plenaire zaal met 2 flip-overs, 55 inch LED TV met laptop, de gehele dag koffie en thee met een zoete versnapering, ijswater, naambordjes, schrijfblokken, potloden, uitgebreid lunchbuffet, trainerskoffer, WiFi, parkeren en BTW.  Boekt u bij ons een meerdaagse bijeenkomst met overnachting dan zijn de arrangementen standaard inclusief een uitgebreid 4 gangen keuzediner, overnachting in een ruime 2-persoonskamer met een uitgebreid ontbijtbuffet. 

8-uurs arrangement inclusief lunch

€   69,50 per persoon

8-uurs arrangement inclusief lunch en diner

€   100,25 per persoon

24-uursarrangement inclusief overnachting

€ 190,95 per persoon

2-daags vergaderarrangement

€ 239,15 per persoon

3-daags vergaderarrangement

€ 401,70 per persoon

4-daags vergaderarrangement

€ 531,45 per persoon

5-daags vergaderarrangement

€ 660,05 per persoon

Vergaderarrangement boeken

Wilt u een vergaderarrangement boeken? Neem dan nu contact op met één van onze CongresCoaches via email of bel ons op 0111-462040. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen over onze vergaderarrangementen? Ook dat kan, laat uw gegevens hier achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!Meer dan 900.000 gasten gingen u voor