De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Vergaderlocatie de Zeeuwse Stromen

Vergaderlocatie de Zeeuwse Stromen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Op de vergaderlocatie van de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 300 meter van het strand, aan de duinen van Renesse! De inspirerende omgeving, comfortabele hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen en verschillende mogelijkheden voor activiteiten, uitstekende keuken, gezellige bar, een eigen strandpaviljoen én het bruisende centrum van Renesse op loopafstand, maken de Zeeuwse Stromen dé perfecte vergaderlocatie voor uw vergadering, congres, training of event.

Vergaderlocatie met alle faciliteiten

Een luxueuze vergaderlocatie met een zakelijke uitstraling, die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van vergaderen. De Zeeuwse Stromen heeft niet voor niets een 4-hamer classificatie. De Zeeuwse Stromen beschikt over 9 multifunctionele moderne vergaderzalen, uitgerust met alle mogelijke faciliteiten. Zo beschikken al onze zalen over daglicht en klimaatcontrole en bieden wij u binnen het arrangement een complete verzorging aan. De flexibiliteit van onze vergaderlocatie biedt u eindeloze mogelijkheden; u kunt altijd bij de CongresCoaches terecht met vragen over zaalopstellingen of speciale wensen.

Vergaderlocatie met perfecte verzorging

Bij de Zeeuwse Stromen is niet alleen uw vergadering tot in de puntjes geregeld, maar is ook de verzorging van hoog niveau. Sluit uw bijeenkomst op onze vergaderlocatie af met een heerlijk diner dat geserveerd wordt in ons restaurant 4 Beaufort. Onze keuken werkt uitsluitend met verse en grotendeels biologische streekproducten. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vergadering af te sluiten met een heerlijk drankje (+hapje)  in onze gezellige bar 16 Kwadraat of strandpaviljoen De Haven van Renesse.

Vergaderlocatie met overnachting

Wilt u uw bijeenkomst uitbreiden met een overnachting? De Zeeuwse Stromen beschikt ook over 119 hotelkamers. Zo kunt u kiezen voor een prachtige hotelkamer in het hoofdgebouw of voor een duinkamer gelegen in het prachtige buitenpark met mooie wandeltuin. Maak voor uw meerdaagse bijeenkomst met overnachting gebruik van onze aantrekkelijke zakelijke arrangementen. U heeft al een compleet meerdaags arrangement  met vergaderlocatie vanaf € 182,80 per persoon incl. BTW.

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor