De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Weekendje weg Zeeland

Weekendje weg Zeeland

Als u er even tussenuit wilt, is een weekendje weg in Zeeland een uitstekende keuze. Verblijft u in het hotel van De Zeeuwse Stromen, dan heeft u gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Ons hotel ligt in de prachtige duinen van Renesse, op slechts 300 meter afstand van het strand. In de omgeving is genoeg te beleven tijdens een weekendje weg in Zeeland. Maak bijvoorbeeld één van de mooie fietstochten of kies voor een lange wandeling met uw hond.

Comfortabel weekendje weg in Zeeland

U verblijft tijdens uw weekendje weg in Zeeland in één van onze comfortabele kamers. Naast de kamers in ons hotel kunt u er ook voor kiezen om in één van de luxe hotelkamers naast het hoofdgebouw te verblijven. U maakt hier overigens kosteloos gebruik van wifi. Heeft u trek gekregen, bezoek dan ons restaurant 4 Beaufort waar u kunt genieten van een dagelijks wisselend menu. Uw weekendje weg in Zeeland aan zee wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

weekendje weg in zeeland, goes

Ontvangen wij u binnenkort in Zeeland?

Wilt u uw weekendje weg in Zeeland doorbrengen in ons hotel, dan bent u van harte welkom. U kunt één van onze kamers boeken, waarbij u de keuze heeft u een hotelkamer, een duinkamer en een duinvilla. Bekijk ook zeker al onze beschikbare arrangementen. Heeft u vragen over het boeken van een weekendje weg in Zeeland, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0111 - 462 040.

Wilt u weten wat Zeeland te bieden heeft? We schreven een e-book met tips voor een verblijf in Zeeland!