De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Uw CongresCoaches

Uw CongresCoaches

Bedenk eens hoeveel vlotter en effectiever uw training, bijeenkomst of event verloopt met een team van Coaches achter u. De CongresCoaches van De Zeeuwse Stromen staan voor u klaar. Om inspiratie te delen én om u alle praktische zaken uit handen te nemen. De CongresCoaches en het team nemen u alle zorgen uit handen, van offerte tot evaluatie!

Onder leiding van Jeroen Volkeri zijn de Coaches uw aanspreekpunt ,rechterhand, aangever en back-up tegelijk. U kunt het zo gek niet bedenken, zij zorgen ervoor! Het mooiste is voor de support van uw CongresCoaches betaalt u niets extra, dit is wat zij voor uw bijeenkomst kunnen betekenen:

Flexibiliteit

De CongresCoaches houden het hoofd koel. Voor, tijdens en na uw event. Zij controleren de juiste tijdstippen, passen eventuele programma wijzigingen en -wensen aan, checken de materialen en houden en passant het verloop van uw event in de gaten. Zij zorgen dat uw event met kop en schouders boven de rest uitsteekt!

Optimaal rendement

Zij hebben het verzorgen van elk event onder de knie. Met een schat aan ervaring geven de CongresCoaches gedegen advies over zaalopstelling en -temperatuur, materiaal, belichting, eventuele outdoor activiteiten, en zelfs over de samenstelling van uw lunch(pakket) of diner! Heeft u nog speciale wensen? Géén probleem, iedere vraag is voor ons een uitdaging!

Eén aanspreekpunt

De CongresCoaches zetten hun schouders onder uw opdracht. Onder leiding van Jeroen Volkeri, ondersteunen zij u binnen én buiten de zalen. Van ontvangst tot overnachting en van outdoor activiteit tot brainstormsessie, ze regelen het allemaal, zodat u uw hoofd bij de hoofdzaak; uw bijeenkomst kunt houden!!

Filevrij vergaderen

Een goed georganiseerde training, vergadering of bedrijfshappening loopt al gauw in het honderd als blijkt dat er deelnemers in de file staan. Niet bij de Zeeuwse Stromen! Want, niet alleen is Zeeland filevrij, wij bieden bedrijven en instellingen een speciale voorovernachtingsmogelijkheid. Deelnemers kunnen de avond tevoren rustig aanreizen en het programma de volgende dag voorbereiden. Na een goed ontbijt begint vervolgens de dag filevrij en zeer ontspannen.

Meer dan 900.000 gasten gingen u voor