De Zeeuwse Stromen
uit is een kunst...
Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen
8,3
Vergaderen aan Zee

Vergaderen aan Zee

Wilt u graag vergaderen aan zee, zodat u na of tijdens een inspannende vergadering kunt ontspannen aan zee? De Zeeuwse Stromen is hét congrescentrum wat zich vlakbij de zee bevindt. Door onze unieke ligging kunt u vergaderen aan zee, direct aan de duinen van Renesse.

Zeeuwse Stromen aan Zee
Locatie De Zeeuwse Stromen

Soorten vergaderzalen

De Zeeuwse Stromen heeft negen vergaderzalen. Voor iedere groep die wil vergaderen aan zee is er een passende zaal. Zo hebben we vier ruime zalen voor grote gezelschappen, maar zijn er ook vijf compactere zalen te huur voor kleinere gezelschappen van 6 t/m 30 personen. 

Vergaderen aan zee?

Vergaderen aan zee kan bij De Zeeuwse Stromen. Naast ons congrescentrum hebben we een eigen strandpaviljoen. Ook hier kunt u terecht voor een vergadering aan zee. Wilt u in ontspannen sfeer vergaderen aan zee? Op een unieke locatie? Een compleet verzorgde lunch met schitterend vergezicht? Of aansluitend dineren met de ondergaande zon aan de horizon? In strandpaviljoen de Haven van Renesse kan het! Heeft u nog vragen over onze locatie, waar u kunt vergaderen aan zee? Vraag ernaar bij uw CongresCoaches! Wij informeren u graag uitgebreid.