Afdeling Keuken, oproepkracht

Keukenhulp

Samen met het keukenteam kook je met passie voor verse- en streekproducten gerechten waar je trots op bent. Heb je affiniteit met de horeca of volg je momenteel een keukengerelateerde opleiding, pas het gelijk toe in de praktijk! In overleg kunnen wij jouw werkdagen en -tijden inplannen tijdens vrije dagen, schoolvakanties en/of weekenden. 

Afwas

Nog geen keukenervaring maar wel de passie? Je kan beginnen als medewerker afwas en eventueel doorgroeien tot keukenhulp. Als medewerker afwas ondersteun je jouw keukencollega's door alle vuile vaat door de automatische was-en spoelmachine te halen. Door jouw werk laat je onze gasten eten van glimmende borden, met puntgaaf bestek en drinken als blinkende glazen. Dus ben je niet bang om je handen in het sop te steken? Samen met jou kunnen we je werkdagen en -tijden plannen tijdens vrije dagen, schoolvakanties en/of weekenden. 

Wij bieden jou:

  • Bruto uurloon afgestemd op leeftijd en ervaring 
  • Reiskostenvergoeding à € 0,19 cent per km
  • Leuke personeelsevenementen en winacties georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Personeelskorting à 50 % in ons hotel voor jou (samen met je vrienden en familie) en 25 % korting bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse
  • Persoonlijke aandacht voor ontwikkeling en opleiding

Solliciteren kan door midden van een e-mail met daarin jouw CV en - korte - motivatie via onderstaande button. 

Solliciteren