Medewerker bediening

Fulltime betrekking (38 uur per week) of parttime betrekking (24 – 30 uur per week)

De functie medewerker bediening

Samen met tien andere collega’s maak je deel uit van het restaurantteam onder leiding van een chef bediening.

Als medewerker bediening voer je voorbereidende werkzaamheden uit voor de avond. Daarnaast zorg je dat onze gasten tijdens het diner op gastvriendelijke wijze worden ontvangen, het opnemen van bestellingen en serveert de dranken en gerechten uit. Tevens kan je onze gasten op een prettige wijze informeren en adviseren. Aan het einde van het diner ruim je samen met het team op en sluiten jullie af. 

Het restaurant is dagelijks geopend voor à la care diner waar de gasten in drie shifts komen dineren.  

Functieprofiel

  • MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse (basis) en Duitse (basis) taal in woord
  • Je bezit over een dienstverlenende en proactieve instelling
  • Kwaliteitsgericht en stressbestendig
  • Flexibel inzetbaar
  • Woonachtig in de omgeving van Renesse (binnen een straal van 35-40 km) en beschikt over eigen vervoer

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding op basis van woon-werkafstand (zonder minimum of maximum)
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid (niet seizoensgebonden)
  • Leuke personeelsevenementen en winacties georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Personeelskorting à 50 % in ons hotel voor jou (samen met je vrienden en familie) en 25 % korting bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Hoe kan jij solliciteren op de functie

We zien graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet per e-mail naar personeelszaken@zeeuwsestromen.nl en wie weet ontmoeten wij elkaar snel!