Alles voor een aangenaam verblijf

Eten & Drinken

Eten & Drinken

In ons restaurant geniet je van streekgebonden producten en gerechten waar we trots op zijn. Wij serveren ontbijt, lunch, hapjes voor bij de borrel en diner in à la carte vorm. De groenten, het vlees en de vis op onze menukaart veranderen mee met de seizoenen. Voor de mooie dagen hebben we naast het restaurant een terras en een overdekte veranda. Reserveer nu een tafel in ons restaurant onder vermelding van jouw reserveringsnummer en betaal slecht € 33,50 per persoon voor een 3-gangen à la carte diner

Onze gezellige bar is de plek om met een goede kop koffie de dag te beginnen of om aan het einde van de dag na te praten met een hapje en een drankje.

Strand & zee

Strand & zee

Dichter bij de zee kun je niet slapen: de Zeeuwse Stromen ligt onderaan de duinen van Renesse. Een korte wandeling van het mooie, brede strand. Net achter de duinovergang staat ons eigen strandpaviljoen de Haven van Renesse: voor een hapje en een drankje met uitzicht op zee en de zandbank vol zeehonden. 

Honden zijn welkom

Honden zijn welkom

De natuur rond de Zeeuwse Stromen is een waar paradijs voor honden en natuurlijk zijn die van harte welkom in ons hotel. We hebben enkele kamers speciaal gereserveerd voor gasten met honden. Om overlast voor onze andere gasten te voorkomen, hebben we een paar regels opgesteld. De kosten per hond per nacht zijn €15,-. Hulphonden logeren bij ons gratis. Er geldt een maximum van twee honden per kamer. Neem jij je hond mee? Geef dit aan onder 'Speciale wensen' tijdens het maken van de reservering. De receptie neemt dan contact op over de mogelijkheden. 

 

Tennis & Midgetgolf

Tennis & Midgetgolf

Naast het hotel liggen een midgetgolfbaan en twee tennisbanen, die open zijn vanaf half april tot oktober. Neem een kijkje op de website

Onze receptionistes helpen je graag bij het maken van een reservering.

Wellness

Wellness

Voor extra ontspanning hebben wij een sauna (badkleding verplicht), solarium, Turks stoombad, een indoor fitnessruimte en een binnen- en buitenbad. Al onze faciliteiten zijn geopend tussen 7:00 uur en 23:00 uur. 

 

WiFi

WiFi

Zowel in het hoofdgebouw als in het Duinpark kun je gebruikmaken van gratis WiFi. Vraag de inloggegevens bij de receptie. 

 

 

Fietsen

Fietsen

 In de directe omgeving van ons hotel liggen een aantal mooie fietsroutes, die je kunt opvragen bij de receptie. Geen eigen fiets mee? Wij verhuren fietsen voor € 7,50 per dag.  Ook voor de wandelaars liggen bij de receptie aantrekkelijke routes klaar. Of download de gratis app van route.nl in de Google Play Store of App store. Hier staan mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving van de Zeeuwse Stromen met online routebegeleiding op.

Gastvrij parkeren

Gastvrij parkeren

Gasten van de Zeeuwse Stromen kunnen op hotelterrein parkeren voor € 2,50 per kamer per nacht. Ons parkeerterrein wordt elke avond afgesloten door middel van slagbomen. 

 

Het gemeentelijke parkeerterrein zonder toezicht vóór het hotel is tussen 1 april en 31 oktober betaald parkeren (€ 8,- p/d).