Souschef | 38 uur per week

Fulltime betrekking (38 uur per week)

De functie souschef

Samen met tien andere collega’s maak je deel uit van het keukenteam onder leiding van de chefkok.

Als souschef heb je de leiding in jouw partie en bij afwezigheid van de chefkok voor de gehele keuken. Je stuurt de keukencollega’s vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten/-gedeelten. Ook ben je de sparringpartner van onze chef bij het aanpassen van de kaart/gerechten, prijscalculaties en het waarborgen van de kwaliteit.

Functieprofiel

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie
  • Ervaring in à la carte keuken
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bezit over een dienstverlenende en proactieve instelling
  • Flexibel inzetbaar
  • Je bent stressbestendig, zelfstandig en beschikt over coachende vaardigheden
  • Woonachtig in de omgeving van Renesse (binnen een straal van 35-40 km) en beschikt over eigen vervoer

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding op basis van woon-werkafstand (zonder minimum of maximum)
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid (niet seizoensgebonden)
  • Leuke personeelsevenementen en winacties georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Personeelskorting à 50 % in ons hotel voor jou (samen met je vrienden en familie) en 25 % korting bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Hoe kan jij solliciteren op de functie

We zien graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet per e-mail naar personeelszaken@zeeuwsestromen.nl en wie weet ontmoeten wij elkaar snel!