Sous-chef | 38 uur per week

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven sous-chef ter ondersteuning van onze chefkok en het keukenteam voor 38 uur per week.

Heb jij passie voor pure producten en de ambitie om kwaliteit op niveau te leveren? Breng jij deze passie naar de werkvloer en komt dit naar voren in je gerechten? Lees dan vooral verder!

Ons viersterrenhotel beschikt over 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers en 8 Duinvilla’s gelegen aan de duinen van Renesse. We willen onze gasten alles bieden voor een aangenaam verblijf en onze keuken is daar een groot onderdeel van. In het restaurant serveren we dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en per januari 2019 starten wij met onze nieuwe à la carte dinerkaart. Tevens bieden we à la carte lunchgerechten aan in onze bar.

Naast onze particuliere verblijven beschikken we over 8 congreszalen met een capaciteit tot 380 personen welke gebruik kunnen maken van een lunchbuffet in ons restaurant, diner in à la carte- en buffetvorm en kunnen kiezen uit diverse tussendoortjes/snacks. 

Als sous-chef heb je de leiding in jouw partie en bij afwezigheid van de chefkok voor de gehele keuken. Je stuurt de keukencollega’s vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten/-gedeelten. Ook ben je de sparringpartner van onze chef bij het aanpassen van de kaart/gerechten, prijscalculaties en het waarborgen van de kwaliteit. 

Functieprofiel

  • MBO 4 werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar aantoonbare horeca-ervaring in dergelijke functie
  • Ervaring met à la carte keuken
  • Kennis van de HACCP en eventueel in het bezit van een SVH-Leermeesterdiploma
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent proactief, kwaliteitsgericht, nauwgezet, stressbestendig en beschikt over coachende vaardigheden
  • Woonachtig in de omgeving van Renesse en beschikt over eigen vervoer

Wij bieden

  • Een jong én ruimdenkend bedrijf met dito medewerkers
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform het CAO passend bij de functie en ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Creatieve vrijheid om te delen met onze chefkok en hiermee aan de slag te gaan
  • Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden zoals HACCP, SVH-Leermeester, leiderschapskwaliteiten
  • Doorgroeimogelijkheden tot chefkok met de daarbij behorende ondersteuning van de huidige chefkok
  • Collectieve zorgverzekering bij diverse zorgverzekeraars