Zelfstandig werkend kok

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok ter versterking van ons keukenteam voor fulltime of parttime. Heb jij passie voor pure producten en de ambitie om kwaliteit op niveau te leveren? Breng jij deze passie naar de werkvloer en komt dit naar voren in je gerechten? Lees dan vooral verder!

Ons viersterrenhotel beschikt over 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers en 8 Duinvilla’s gelegen aan de duinen van Renesse. We willen onze gasten alles bieden voor een aangenaam verblijf en onze keuken is daar een groot onderdeel van. In het restaurant serveren we dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte diner. Tevens bieden we à la carte lunchgerechten aan in onze bar.

Naast onze particuliere verblijven beschikken we over 8 congreszalen met een capaciteit tot 380 personen welke gebruik kunnen maken van een lunchbuffet in ons restaurant, diner in à la carte- en buffetvorm en kunnen kiezen uit diverse tussendoortjes/snacks.

Als zelfstandig werkend kok draag je zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten/-gedeelten, voorraadbeheer/dagelijkse afroep en het toezien op en coachen van hulpkrachten. Tevens ben je sparringpartner voor de souschef/chefkok voor kwaliteitsverbetering en optimalisatie. 

 Functieprofiel

  • MBO 3-4 werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar aantoonbare horeca-ervaring in dergelijke functie
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Flexibele en dienstverlenende instelling, proactief, kwaliteitsgericht en stressbestendig
  • Woonachtig in de omgeving van Renesse en beschikt over eigen vervoer

Wij bieden

  • Een jong én ruimdenkend bedrijf met dito medewerkers
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform het CAO passend bij de functie en ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Creatieve vrijheid om te delen met onze souschef en chefkok en hiermee aan de slag te gaan
  • Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden zoals HACCP, SVH-Leermeester, leiderschapskwaliteiten
  • Doorgroeimogelijkheden tot souschef met de daarbij behorende ondersteuning van de huidige souschef en chefkok
  • Collectieve zorgverzekering bij diverse zorgverzekeraars