Zelfstandig werkend kok

Fulltime betrekking (38 uur per week) of parttime betrekking (24-30 uur per week)

De functie zelfstandig werkend kok

Samen met tien andere collega’s maak je deel uit van het keukenteam onder leiding van de chefkok.

Als zelfstandig werkend kok draag je zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten/-gedeelten, voorraadbeheer/dagelijkse afroep en het toezien op en coachen van hulpkrachten. Tevens ben je sparringpartner voor de souschef/chefkok voor kwaliteitsverbetering en optimalisatie. 

Functieprofiel

  • MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie
  • Ervaring in à la carte keuken
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bezit over een dienstverlenende en proactieve instelling
  • Flexibel inzetbaar en stressbestendig
  • Woonachtig in de omgeving van Renesse (binnen een straal van 35-40 km) en beschikt over eigen vervoer

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding op basis van woon-werkafstand (zonder minimum of maximum)
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid (niet seizoensgebonden)
  • Leuke personeelsevenementen en winacties georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Personeelskorting à 50 % in ons hotel voor jou (samen met je vrienden en familie) en 25 % korting bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Hoe kan jij solliciteren op de functie

We zien graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet per e-mail naar personeelszaken@zeeuwsestromen.nl en wie weet ontmoeten wij elkaar snel!