Werken bij

Wegens uitbreiding binnen onze teams zijn wij op zoek naar jou! Wil jij werken aan jouw individuele en onze zakelijke doelstellingen met als resultaat: kwaliteit, dromen waarmaken, plezier en werken in professionele teams. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personeelskortingen in het hotel én bij Strandpaviljoen De Haven van Renesse, doorgroeimogelijkheden met interne en externe opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging die diverse uitjes organiseert met zelfs de mogelijkheid om festivaltickets te winnen voor o.a. Concert at Sea en Vrienden van Amstel Live en elke werkdag een lekkere maaltijd (lunch of diner) bereidt door onze keukenbrigade. 

Hieronder onze openstaande vacatures:  

Keuken

Bar-restaurant

Receptie

Technische Dienst

Service Centrum 

Ook bieden we graag leer- en stageplaatsen aan voor de afdelingen bar-restaurant want we zijn niet alleen een leuke werkplek maar ook een erkend leerbedrijf! 

Zit er wat tussen waar jij enthousiast van bent geworden? Mail dan je motivatie en cv naar onze afdeling personeelszaken en wie weet ontmoeten we elkaar snel!