WINTERWEKEN

Na het succes van vorig jaar is het hoog tijd om de winterweken weer te introduceren.De Zeeuwse kust is in elk jaargetijde een paradijs en dus ook in de winter. Doe energie op door bijzonder actief te zijn of door heerlijk te ontspannen maar het kan natuurlijk ook allebei! 

In de maanden januari en februari verblijf je voor € 27,50* per persoon per nacht in een hotelkamer. In de maanden maart tot en met 14 april (m.u.v. 1 t/m 4 maart) verblijf je voor € 32,50* per persoon per nacht in een hotelkamer. Dit is inclusief uitgebreid ontbijt en een portie bitterballen in onze gezellige bar met openhaard. Even samen nagenieten na een heerlijke strandwandeling. 

Wil je ook blijven dineren? Per januari hebben wij afscheid genomen van ons 4-gangen keuzediner en presenteren wij vol trots onze à la carte dinerkaart. Hierdoor ben je in de gelegenheid zelf een diner samen te stellen uit de diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten van onze menukaart. Reserveer van te voren (tot 24u voor verblijf) een tafeltje in ons restaurant en betaal een vast bedrag van € 33,50 per persoon voor een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze. 

De winterweken zijn uitsluitend per e-mail of telefonisch 0111-462040 te reserveren. Ons receptieteam staat voor u klaar!

* Prijs is op basis van een hotelkamer in ons hoofdgebouw. Toeslag voor een duinkamer is € 10,- p.p.p.n. en voor een duinappartement € 15,- p.p.p.n. De prijs is exclusief toeristenbelasting à € 1,40 p.p.p.n.