Souschef
De functie Souschef intro
Sta jij binnenkort samen met onze chef het roer van onze kombuis?
En ben je op zoek naar een horecabedrijf wat niet seizoensgebonden is, dan ben je bij ons aan het goede adres.
We bieden jou een vast contract, een leuk salaris en garantie op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Jouw werkdag als Souschef
De Zeeuwse Stromen is een geliefd hotel aan de rand van de duinen van Renesse bekend om haar gastvrijheid en de toplocatie. Een uniek familiebedrijf met 135 kamers/suites/villa’s en 8 modern uitgeruste vergaderruimtes. Voor de zomer van 2023 willen ons nieuwe á la carte restaurant openen met daarin een nieuwe open keuken.
Als aanvulling van onze keukenbrigade zoeken wij een souschef met passie voor hét vak. Als souschef ben je samen met de chef verantwoordelijk voor het runnen van de keuken. Je draagt verantwoordelijkheid voor het aansturen, trainen en aannemen van – nieuwe – collega’s. Waarborg je de HACCP, hygiëne en kwaliteit én de ontwikkeling van ons bedrijf en product.
Vanwege de diversiteit aan gasten welke wij verwelkomen draaien we twee foodconcepten voor het diner. Namelijk een vastgesteld minimaal 3 tot 6-gangen diner met verfijnde gerechten en bijpassende wijnen om lekker lang te tafelen. Daarnaast een zogeheten streetfoodconcept met klassieke plate gerechten. Beide met trots en passie samengestelde gerechten met verse en streekgebonden ingrediënten.
Heb jij ervaring in dergelijke functie en toe aan de volgende stap in jouw carrière, solliciteer dan bij de Zeeuwse Stromen. De vacature staat open voor 32 tot 38 uur per week.
Jouw kwaliteiten
- Opleidingseisen zijn voor ons niet zo belangrijk, ervaring is soortgelijk functie wel.
- Een gastvrije en proactieve instelling is wel belangrijk.
- Flexibiliteit en beschikbaarheid zowel doordeweeks als weekenden; mogelijkheid om vaste vrije dag(en) af te spreken is aanwezig. Vierdaagse werkweek optioneel.
- Communicatief vaardig (bij zowel onze Nederlandstalige én Engelstalige collega’s) en brengt het team graag samen.
Wij bieden
- Loon welke we samen afstemmen o.b.v. leeftijd en eventuele ervaring.
- Reiskostenvergoeding à € 0,21 op basis van woon-werkafstand.
- Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid.
- Vrije tijd! 5 weken vakantie op jaarbasis en mogelijkheden tot vakantie in het hoogseizoen/schoolvakanties.
- Vrije zondag! In de wintermaanden is onze keuken op zondagavond gesloten.
- 8 % vakantiegeld, fooiverdeling, pensioenregeling bij PHENC, korting op je zorgverzekering en een bonus van € 350,- bij het aandragen van nieuwe collega’s.
- 50 % personeelskorting in het hotel en 25 % bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse.
- Een - naar eigen zeggen ;) – leuke en informele werksfeer. Drink met ons een sluitdrankje of doe mee met onze personeelsuitjes en andere leuke events georganiseerd door en voor collega’s!
- Massages! Regelmatig de mogelijkheid om gemasseerd te worden door onze huismasseurs.
- Daag jezelf uit! Mogelijkheden tot interne en externe cursussen/opleidingen om samen met ons mee te groeien.
Enthousiast geworden na bovenstaande of zit je nog met een vraag?
Voor meer informatie over de vacature of wil je direct solliciteren dan kun je terecht bij Nina Hess (personeelszaken) per e-mail of telefonisch door te bellen 0111-462040.
We komen graag met je in contact!