'Verrassend anders'

Welkom op de ‘werken bij’ pagina op onze website! Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebt misschien wel al een leuke vacature gezien. Maar hoe zou het zijn om bij De Zeeuwse Stromen te werken…

Daarover vertellen we graag meer!

Allereerst onze missie, de missie is hetgeen wat wij willen bereiken in de toekomst. Heel simpel gezegd is dit een antwoord op de vraag: waarom? Waar komen wij elke dag ons bed voor uit?

De Zeeuwse Stromen, VERRASSEND, anders en voor iedereen een warm THUIS! We zijn RESPECTVOL en ZORGZAAM naar ieder mens, dier en onze OMGEVING. We maken niet alleen deel uit van een unieke locatie, maar dragen ook bij aan de instandhouding hiervan. Op die manier kunnen ook toekomstige generaties hier HERINNERINGEN blijven maken.

Onze visie, de visie omschrijft hoe wij als organisatie streven naar dit hogere doel. De visie geeft antwoord op de vraag: wat?

Bij alles wat we doen en maken, kijken we hoe dit anders kan. Soms een tikkeltje gek, avontuurlijk of juist bijzonder mooi; ‘VERRASSEND ANDERS’. Onze koers is gericht op de toekomst, op langdurige relaties met mens & omgeving, en dit alles zonder in te leveren op comfort”.

Naast deze missie en visie hebben we een aantal kernwaarden opgesteld, deze vormen de bouwstenen van onze missie en visie en zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Je kunt dit zien als een korte beschrijving van ons Zeeuwse Stromen DNA.

  • Wij denken in G.T.I. (Gast, Team, Ik)

Precies in die volgorde! Bij elke stap die we zetten en besluit die we maken bedenken we eerst:

Wat betekent dit voor de gast?

Wat betekent dit voor mijn team?

En wat betekent dit voor mij?

Om dit concreet en meetbaar te maken hebben wij doelstellingen die we enthousiast nastreven!

  • Zorgzaam denken én doen

Voor elkaar…

Bijvoorbeeld die goede balans tussen je werk en thuis, jouw gezondheid, ontwikkeling en kennis en kunde. We gaan voor persoonlijke benadering om dit te bereiken om jou en de organisatie verder te brengen en te verrijken.

…en onze omgeving

Zonneboilers, -panelen, duurzaam & lokaal inkopen, Ledverlichting, digitalisering... dit is een kleine greep van duurzame keuzes die wij maken. Hiermee zijn wij onder andere Green Key GOLD gecertificeerd, een duurzaamheidskeurmerk speciaal voor de toeristische branche waarbij de gast niet inlevert op comfort.

  • Verantwoordelijk krijgen én nemen

Wij hanteren een ander organisatiemodel dan de meeste organisaties, namelijk een organische. Dit is een platte organisatie zonder hiërarchie. Wij geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid de basis vormen van leuk en lekker werken. Baas, bovenbaas etc. hebben wij daarom niet.

Wij werken enkel met coaches & rollen. Wat is jouw kracht en waar word jij blij van? Op basis van die vragen worden rollen binnen het team verdeeld.

  • Verras een ander & daag jezelf uit!

We willen niet alleen onze gasten verrassen tijdens hun verblijf zodat ze met een blijvende herinnering naar huis vertrekken maar verras ook eens elkaar! Help elkaar een handje en maak lol met elkaar!

Help ook eens met iets nieuws, stap uit je comfortzone en daag jezelf uit! Regelmatig hebben wij collega’s voor een projectteam nodig, dit is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen in iets nieuws. En niet alles gaat in één keer goed maar we durven te doen en van onze fouten kunnen we weer leren. Gemaakte fouten geven we toe en het allerbelangrijkste: deze lossen we ook weer op!

Maar denk ook eens na welke volgende baan je zou willen, dit is misschien een rare vraag vanuit ons maar zo open en transparant zijn wij. We willen je graag verder brengen, privé maar ook zeker zakelijk.

Gelukkige collega’s resulteren in gelukkige gasten.

Om gelukkig te zijn in je werk, moet je plezier hebben in je werk. Alleen zo kan je de beste versie van jezelf zijn.

We hopen dat je na het lezen van onze missie, visie en kernwaarden een goed beeld hebt verkregen over hoe wij werken en zien natuurlijk graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Klik hier voor onze openstaande vacatures