Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse

Tussen de zee, de bossen en het gezellige Renesse ligt hotel de Zeeuwse Stromen: een gastvrije uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Kom heerlijk uitwaaien en laad jezelf weer op in een inspirerende omgeving. Onze comfortabele kamers, uitstekende keuken en sfeervolle bar maken van de Zeeuwse Stromen een plek waar je naar terugverlangt.

We willen graag dat jij je bij ons thuis voelt en we gaan ver om dat te bereiken. Ga jij nergens naartoe zonder hond, dan neem je die gewoon mee. 

Kies je favoriete verblijf

Kies je favoriete verblijf

Ons viersterrenhotel telt 78 hotelkamers. In het Duinpark naast het hoofdgebouw liggen nog eens 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla's. Kijk hieronder en kies je favoriete verblijf.

Bekijk onze kamertypes

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Hotel en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is de ideale plek voor jouw volgende vergadering, congres of evenement. Laat je inspireren door de natuur rond het hotel, doe frisse ideeën op tijdens een strandwandeling, bepaal je strategie in de duinen. De Zeeuwse Stromen is je thuisbasis, met recent gerenoveerde congreszalen voorzien van alle technische mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Alles voor een aangenaam en verblijf

Alles voor een aangenaam en verblijf

Alles voor een aangenaam verblijf in of op loopafstand van ons hotel. Ontspannen in de wellness, sportief in de fitness, een fiets huren , balletje slaan op de tennis- of midgetgolfbaan? En natuurlijk het mooie strand bijna voor de deur! 

Bekijk de faciliteiten

Eten & drinken

Eten & drinken

Onze gezellige bar is de plek om met een goeie kop koffie de dag te beginnen of om aan het einde van de dag na te praten met een hapje en een drankje. In ons restaurant geniet je van streekgebonden producten en gerechten waar we trots op zijn. Wij serveren ontbijt, lunch, hapjes voor bij de borrel en diner. De groenten, het vlees en de vis op onze menukaart veranderen mee met de seizoenen. Voor de mooie dagen hebben we naast het restaurant een terras en een overdekte veranda.

Lees verder

Zoover Goed, score uit 225 reviews "Heerlijk tot rust komen, vriendelijk personeel."
Trivago Zeer goed (433 beoordelingen) "Een aanrader"
Tripadvisor Heel goed 440 reviews "Best way to regroup or conference"

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.

#dezeeuwsestromen