Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse

Vrijdag 8 mei hebben wij gedeeltelijk onze deuren geopend voor hotelgasten en wat zijn wij blij met jullie komst! Het is fantastisch om weer bezig te zijn met ons vak – Hospitality – want dat is waar ons hart en onze passie ligt. Wij en onze naasten zijn in goede gezondheid en we hopen dat dit bij u ook het geval is!

Vanaf vrijdag 15 mei mogen wij weer voor de volle 100 % open met de nieuwe 1,5 meter samenleving en andere maatregelen, dat is goed nieuws! Toch hebben wij besloten om de heropening stapsgewijs aan te pakken, dit omdat veiligheid en gezondheid van een ieder voorop staat en wij hier met uiterste zorg mee omgaan! Om een fijne en veilige omgeving te creëren voor zowel onze collega’s als gasten is het contrast in onze ogen van 15 % naar 100 % open te groot.

Dit betekent dat wij vanaf 15 mei open zijn voor maximaal 100 gasten.
Wanneer dit naar wens verloopt, schalen wij vanaf 21 mei (Hemelvaartsdag) op naar maximaal 150 gasten. Indien die 150 gasten goed gaat en vertrouwd voelt, gaan we met Pinksteren maar maximaal 200 gasten. In juni gaan we bepalen of we dan naar 100% gaan. Wij als hotel hebben de nodige maatregelen opgesteld welke te lezen zijn op onze website, hierin  is meegenomen het advies van de RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland. 

Uw verblijf reserveren kan via onze website, per e-mail op info@zeeuwsestromen.nl en telefonisch via +31 111 462040.

Kies je favoriete verblijf

Kies je favoriete verblijf

Kies je favoriete verblijf in het type kamer naar keuze. Naast onze 78 hotelkamers gelegen in het hoofdgebouw hebben wij in het Duinpark - direct naast ons hotel - 22 Duinkamers, 26 Duinappartementen en 9 Duinvilla's om van te genieten. 

Bekijk de kamers via onderstaande buttons en kies jouw favoriete kamer! 

Bekijk onze kamertypes

Business as ... unusual

Business as ... unusual

Ruimte voor inspiratie... In een omgeving waar de natuur dominant is komen mensen tot andere, verfrissende inzichten. Zakelijke bijeenkomsten met state-of-the-art faciliteiten die bijdragen aan maximaal effect. 

Doorbreek de vergadersleur en bekijk meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden. 

Bekijk de mogelijkheden

Verken de omgeving... of blijf lekker 'thuis'

Verken de omgeving... of blijf lekker 'thuis'

Wie bij De Zeeuwse Stromen arriveert ervaart direct dat de omgeving uitnodigt om deze te verkennen... of blijf lekker 'thuis' en geniet van de kwaliteit, maar bovenal onze vriendelijke service waar we om bekend staan. 

Ontdek via onderstaande button onze (in en buiten huis) faciliteiten! 

Bekijk de faciliteiten

Eten & drinken

Eten & drinken

Bar gezellig

De huiskamer van De Zeeuwse Stromen verwelkomt je op ieder moment van de dag hartelijk. Altijd met het gepaste drankje, een heerlijk soepje, een hartige snack of zoete verwennerij. 

Eten wordt lekker tafelen in ons restaurant

Ga er maar eens goed voor zitten in ons sfeervolle restaurant: ontdek de Zeeuwse keuken en laat je verrassen! 

Lees verder

Zoover Goed, score uit 235 reviews "'Wij komen zeker weer terug, dat staat vast!'"
Trivago Zeer goed (444 beoordelingen) "'Ideale uitvalsbasis voor ontspanning en rust' "
Tripadvisor Heel goed 478 reviews "'Een paradijs met de hond' "

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.

#dezeeuwsestromen