Business as...unusual

Ruimte voor inspiratie. In een omgeving waar de natuur dominant is komen mensen tot andere verfrissende inzichten. Zakelijke bijeenkomsten oogsten zo meer resultaat en trainers spelen daar graag op in. En anders wij wel...

Met state-of-the art faciliteiten willen wij bijdragen in maximaal effect. Het ViDZS-concept met videoprojecties van wel 100m² wordt bewonderd, evenals de mogelijkheden van Virtual Reality (VRme) en de 100' beeldschermen (EyeNORM). Alles voor resultaat. 

Dat is wat de nieuwe generatie trainers vraagt: manieren om hun verhaal ook met AV-technieken en kleur, licht en geluid vorm te geven. De Zeeuwse Stromen heeft het en bouwt daarmee haar voorsprong in kennis en techniek verder uit. 

Daarbij hoort ook dat u uit de sleur van de vergaderzaal breekt, hoe mooi, prettig en geavanceerd ze ook zijn. Ga de duinen in, ga naar het strand, vergader of lunch bij Strandpaviljoen De Haven van Renesse. Benut de mogelijkheden en geniet er van. de ervaren CongresCoaches presenteren u graag de mogelijkheden. 

Ook voor een feestje, afscheid of bruiloft zijn onze CongresCoaches van de partij. 

Bekijk binnenkort meer op onze zakelijke website