Groen in denken én doen

Wie met de natuur leeft en op een plek als Renesse woont en werkt, staat anders in het leven. Al vanaf het eerste moment dat De Zeeuwse Stromen in 1997 haar deuren heropende, was dat bewustzijn er. Een manier van denken die vandaag de dag nog steeds als een groene draad door de bedrijfsvoering loopt: "Laten we de natuur zo min mogelijk tot last zijn..."

Deze denkwijze sluit naadloos aan op onze missie om ook toekomstige generaties de kans te geven om mooie herinneringen te blijven maken in deze prachtige omgeving. 

Onze groene initiatieven
Bij De Zeeuwse Stromen zijn we ons ervan bewust dat we ons bevinden op een uniek stukje Nederland, met een ongekende mate van biodiversiteit. Met deze gedachte in ons achterhoofd voelen wij de verantwoordelijk om dit te waarborgen voor toekomstige generaties. Keuzes, groot en klein, dragen hier dagelijks aan bij. Dit alles uiteraard zonder in te leveren op comfort; wij zijn immers een viersterrenhotel. Wij geloven in groen denken én doen. Hoe? Dat leest u hieronder. Hoe u hier zelf aan kunt bijdragen? Ook dat leest u op deze pagina.