Culinair genieten

Bar gezellig. Onze bar is het kloppend hart en de bruisende huiskamer van Hotel De Zeeuwse Stromen. Hier komt u heerlijk “thuis” na een dag uitwaaien. Onze gastheren en -dames leggen u graag in de watten.

Eten wordt lekker tafelen in ons restaurant. Onze keukenbrigade is creatief, gepassioneerd en verstaat hun vak... en dat proef je! Elk seizoen weer weten de chefs, de Picasso’s uit onze keuken, een kleurrijk palet aan smaakvolle gerechten te presenteren. 

Heeft u last van een voedselallergie –of intolerantie? Maak het kenbaar; wij hebben een allergenenkaart ter beschikking. Onze keuken werkt met verse producten, zodat er vrijwel altijd een alternatief is. Ook met veganistische eetwensen kunt u bij ons alle kanten op; wij hebben sinds juni een volwaardige menukaart met veganistische voor-, hoofd- en nagerechten. 

"Dagvers, lokaal, seizoensgebonden, Beter Leven, Viswijzer". Deze 5 kernwoorden vormen de pijlers van ons voedselbeleid. Door de ketens zo kort mogelijk te houden, besparen we een hoop kilometers en dus brandstof! Wist u trouwens dat de meeste van onze kruiden uit de eigen hoteltuin afkomstig zijn?

Ontbijt. U start een nieuwe dag bij De Zeeuwse Stromen met een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Lunch. Afhankelijk van het weer bieden wij diverse mogelijkheden om bij ons te lunchen. U luncht bij ons bijvoorbeeld “à la carte” in de bar of in ons sfeervolle restaurant. Bij mooi weer is ons achterterras geopend en kunt u uw lunchgerechten direct bij onze Foodtruck de “Foodjutter” bestellen. Strekt u liever de benen en neemt u een lunchpakket mee? Ook dat is mogelijk! Uiteraard voorzien wij u van een handig rugtasje, rijkelijk gevuld met smakelijke en gezonde lunch items.

Diner. Tot 24 uur voor aankomst bent u in de gelegenheid om uw verblijf aan te vullen met een diner. Voor een vast bedrag van € 35,00 p.p. stelt u zelf uw 3-gangen diner samen van de à la carte kaart. Heeft u geen halfpension geboekt, maar wilt u toch graag bij ons dineren? Bij de receptie kunt u op basis van beschikbaarheid alsnog een tafeltje reserveren. 

Bekijk onze menukaarten hieronder. Zoals we in het Zeeuws zeggen: “Smaokelik! Da ’t je wel mag bekomme!

Take-away kaart

Drankenkaart inclusief wijnen

Lunch- & snackkaart 

Dinerkaart

Allergenenkaart

Sfeerimpressie: gerechten op de foto