Culinair genieten

Bar gezellig. De huiskamer van De Zeeuwse Stromen verwelkomt u op ieder moment van de dag, elke dag. Altijd met het gepaste drankje, een heerlijk soepje, een hartige snack of zoete verwennerij. 

Eten wordt lekker tafelen in ons restaurant. Ga er maar eens goed voor zitten. Gerechten gemaakt met lokale producten van lokale leveranciers: trotse boeren, tuinders, vissers, slagers en bakkers. De trots en passie van de lokale leveranciers en onze koks; dat proeft u! Onze keukenbrigade kijkt ernaar uit om u dagelijks aangenaam te verrassen”.

Halfpension. Tot 24 uur voor uw aankomt bent u in de gelegenheid het verblijf aan te vullen met een drie-gangen keuzediner. Voor een vast bedrag van € 35,- per persoon heeft u ruime keuze aan gerechten van onze menukaart. 

Last-minute toch mee dineren. Geen halfpension geboekt maar wilt u toch een tafeltje reserveren voor het diner. Dat kan op basis van beschikbare tafels aan onze receptie. U kunt alle gerechten van de à la carte kaart kiezen en zelf bepalen hoeveel gangen uw diner heeft. 

A la carte lunchen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de lunch. Een soepje, tosti, rijkelijk belegde sandwich of toch die frisse salade? U vind het allemaal op onze menukaart. 

Ons restaurant is dagelijks tussen 7.30 en 11.30 uur geopend voor ontbijt en tussen 17.00 en 22.00 uur voor het diner. 

Bekijk onze drank- en menukaart alvast online     

Allergenenkaart

Sfeerimpressie: gerechten op de foto