SLUITEN SLUITEN

Maak een keuze

Duinpark Duinpark Hoofdgebouw Hoofdgebouw

Veelgestelde vragen

Kamer

Zijn er koffie- en of theefaciliteiten op de kamer aanwezig?

Op onze kamers bieden wij geen koffie- en/of theefaciliteiten aan. Wel hebben wij een aantal waterkokers op voorraad welke u via de receptie kunt reserveren en ophalen.

Is er een koelkast aanwezig op de kamer?

Zowel onze hotelkamers in het hoofdgebouw als de accommodatietypes op het naastgelegen Duinpark zijn uitgerust met een (mini) koelkast. 

 

Is er een airco op de kamers?

Onze kamers zijn niet uitgerust met airco. Van de kamers die het meeste zonlicht vangen, zijn de ramen beplakt met een zonwerende folie. Deze innovatieve folie houdt 99% van de UV- straling tegen en weert 69% van de zonne-energie. Dankzij deze eigenschappen kunnen we op een groene manier de kamers koel houden. 

Mocht u desondanks extra verkoeling zoeken, dan hebben wij op aanvraag ventilatoren beschikbaar bij onze receptie. 

Hebben jullie kamers met zeezicht?

Nee, ons hotel ligt weliswaar 300 meter van het strand vandaan maar liggen we achter de duinen. Om die reden zien we het strand en de zee niet.

Wat is het verschil tussen een Duinkamer en een Duinappartement?

Een Duinkamer heeft twee verdiepingen met op de begane grond het toilet, woonkamer en klein terras. Boven is het slaapgedeelte en een badkamer met douche.

Onze Duinappartementen kijken uit op het buitenzwembad en beschikken over één ruimte met daarin het woon- en slaapgedeelte. In het Duinappartement is een ruime badkamer aanwezig met inloopdouche en separaat toilet. De Duinappartementen aan de begane grond beschikken over een terras en de bovenste Duinappartement beschikken over een dakterras en zijn uitsluitend bereikbaar via een trap.

In- en uitchecken

Welke tijd kan ik inchecken en uitchecken?

Onze inchecktijd is vanaf 15.00 uur, uitchecken kan tot 11.00 uur.

Wij kunnen niet garanderen of het mogelijk is eerder in te checken.

Is het mogelijk om day-use bij te boeken?

Dit is op aanvraag mogelijk wanneer de bezetting dit toelaat. De kosten bedragen € 30,-, u kunt dan gebruik maken van uw kamer tot 17.00 uur.

Mag er na het uitchecken nog gebruik gemaakt worden van de faciliteiten?

U mag na het uitchecken nog gebruik maken van onze bar.

Wanneer de bezetting dit toelaat kan er ook gebruik gemaakt worden van onze zwem- en wellnessfaciliteiten.

Faciliteiten

Is er gratis Wifi?

Zowel in het hoofdgebouw als in het Duinpark is er gratis Wifi verbinding.

Mag er gebruik gemaakt worden van de faciliteiten in het hotel wanneer ik in het Duinpark verblijf?

Wanneer u in een Duinkamer, Duinappartement of Duinvilla verblijft mag u uiteraard gebruik maken van al onze faciliteiten. Denk aan binnen- en buitenzwembad, sauna, stoombad en dergelijke.

Is badkleding verplicht in de wellnessfaciliteiten?

Ja, het dragen van badkleding is verplicht in elk van de openbare wellness ruimtes. 

Wat zijn de openingstijden van het binnenzwembad en de wellness?

Dagelijks kunt u heerlijk ontspannen in onze zwem- en wellnessfaciliteiten. De faciliteiten zijn geopend tussen 07.00 uur en 23.00 uur. Voor de exacte openingstijden en beschikbaarheid van onze massagepraktijk raadpleegt u de pagina over massages.

Voor alle faciliteiten geldt badkleding verplicht en onder de 12 jaar -> begeleiding van een volwassenen benodigd. 

Hoe en waar koop ik een cadeaubon van De Zeeuwse Stromen?

De cadeaubon van De Zeeuwse Stromen is te verkrijgen bij de receptie. Bent u thuis en wilt u tóch iemand verrassen met onze cadeaubon, dan is het alsnog mogelijk om via onze receptie een cadeaubon te bestellen. De waarde bepaalt u zelf. Enkel de kosten voor de verzending worden additioneel in rekening gebracht. Stuurt u in dit geval uw aanvraag rechtstreeks naar info@zeeuwsestromen

Honden

Waar zijn honden in het hotel toegestaan?

Wij zijn een hond vriendelijk hotel. Uw hond is welkom in een aantal hiervoor aangestelde kamers, terras, bar en restaurant. 

Waar vind ik jullie hondenpolicy?

Om het verblijf aangenaam te houden voor elk van onze hotelgasten hebben wij een aantal tips en adviezen samengevat in onze hondenpolicy

Wat bedragen de overnachtingskosten per hond?

Per hond wordt een bedrag van € 17,50 per nacht in rekening gebracht. Wij hanteren een maximum aantal honden van 2 per kamer. 

Parkeren

Is het betaald parkeren?

Als gast van De Zeeuwse Stromen parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Hiervoor rijdt u recht op het hotel af en middels een wegversmalling komt u op eigen terrein. Zowel links als rechts bevinden zich parkeerplaatsen. Het parkeerterrein wordt elke avond afgesloten door middel van slagbomen en er is cameratoezicht. De parkeerkosten bedragen van april tot en met oktober € 6,50 per kamer per nacht. Dichtbij de hoofdingang beschikken wij over 2 mindervalideparkeerplekken. 

Aan de rechterzijde bevinden zich 4 elektrische laadpalen (type 2, 21 kW vermogen) en op ons Duinpark nog eens 2 laadpalen (type 2, 17 kW vermogen). De kosten bedragen € 0,42 per kW/h. 

Het gemeentelijke parkeerterrein zonder toezicht - voor het hotel - is tussen 1 april en 31 oktober betaald parkeren. Kosten bedragen € 16,- per dag. Tevens bevinden zich hier nog eens 2 laadpalen. 

Is het mogelijk om elektrische auto’s op te laden bij het hotel?

Wij beschikken over 6 elektrische laadpalen op ons eigen parkeerterrein.

De kosten hiervoor bedragen € 0,42 per kW/h.

Op het gemeentelijke parkeerterrein staan nog eens 2 laadpalen.

Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Wij accepteren Mastercard, VISA, Maestro, American Express, VPay en contant.