Werken bij, ontdek onze vacatures

Op zoek naar een baan direct aan de kust van Renesse waar jouw talenten en inzet tot hun recht komen? Ontdek de Zeeuwse Stromen als werkgever! 

Wij zijn een opzichzelfstaand familiebedrijf met alles onder één dak. Geen hoofdkantoor die voor ons alles bepaald vanuit een kantoorgebouw, nee wij bepalen alles zelf... met elkaar natuurlijk. Een hotel in het viersterrensegment en het businessmeesting & inspirationcenter met 4 vergaderhamers voor 8 congreszalen. Onze missie en passie is ervoor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt en terugverlangt naar De Zeeuwse Stromen, elke dag weer! 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Dit motto is niet alleen voor onze gasten bedoeld maar ook voor onze collega's. 

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen tegen de duinrand van Renesse, op nog geen 300 meter van het strand en de zee vandaan. Het gezellige centrum van Renesse is op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel. We zijn erg goed bereikbaar met zowel de auto als fiets, het openbaar vervoer is een optie maar eigen vervoer zeer aangeraden. 

Onze cultuur

Onze cultuur is begonnen als familie en uitgebreid tot een professionele club collega's. Een club mooie mensen die zich gezamelijk inzet voor tevreden gasten, kwaliteit, innovatie en onze zakelijke doelstellingen. Maar ook voor persoonlijke doelstellingen, gezelligheid en plezier onderling. Waarden van onze culuur zijn:

  • Mooi-mens-beleid: Omdat we een mooie club mensen om ons heen hebben en we bij De Zeeuwse Stromen open, eerlijk en direct kunnen zijn tegen elkaar. We hebben elkaar nodig om doelstellingen te behalen, lekker te werken en lol te hebben. Elke dag varen wij de wij-koers en blijven we betrokken bij de organisatie en elkaar. En het mooie is...iedereen kan zichzelf zijn! 
  • Flexibel: Omdat de sector 'horeca' dit van ons vraagt, we zijn een 24/7 bedrijf die ten allen tijden bemand en dynamisch is. De markt en behoeftes zijn continue in beweging dus wij ook. Schrik niet van de veranderingen op de afdelingen, interieur of bijvoorbeeld de systemen -> verandering brengt ons verder. En wat goed gaat...dat houden we gewoon zo!
  • Duurzaam: Zorgen voor een goede balans tussen werk en privé, gezonheid, ntwikkeling in kenni s & kunde en dus ook in beloningen. Wij hanteren persoonlijke benadering om dit te bereiken en zowel jou als de organisatie verder te brengen. Er samen voor gaan en goed voor elkaar zorgen, daarin zetten wij altijd die extra stap. 
  • Doe wat je zegt & zeg wat je doet: 'Ja' is ook echt 'Ja', gemaakte afspraken komen we na en we hoeven vast niet ui te leggen hoe belangrijk communicatie is. Een gewoon doen mentaliteit! En nee... niet alles gaat in één keer goed maar we durven te doen en van de fouten kunnen we weer leren. 

Zit er een vacature voor jou tussen?

  • Afdeling keuken, oproepkracht
  • Afdeling bar-restaurant, medewerker bediening diner 
  • Afdeling bar-restaurant, barkeeper
  • Afdeling bar-restaurant, oproepkracht
  • Afdeling huishouding, medewerker huishouding algemene ruimtes 
  • Op zoek naar een leerbedrijf/ stageplaats, ook dan kunnen we iets voor elkaar betekenen.