Zelfstandig werkend kok diner

De functie Zelfstandig werkend kok

Wil jij onze gasten elke dag laten proeven van jouw talent ?

En ben je op zoek naar een horecabedrijf wat niet seizoensgebonden is, dan ben je bij ons aan het goede adres.

We bieden jou een vast contract (fulltime of parttime), een leuk salaris en garantie op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw werkdag als Zelfstandig werkend kok

Je start met een goede voorbereiding; een goed sappig stuk vlees, een mooie verse vis of een vega(n) gerecht.

En dit allemaal vanuit onze open keuken in het restaurant of uit de grote en functionele keuken beneden.

Gerechten gemaakt met lokale producten van lokale leveranciers: trotse boeren, tuinders, vissers, slagers en bakkers verrassen onze koks dagelijks met hun producten. De keukenbrigade gaat er met net zoveel trots mee om, om de gast iedere dag aangenaam te verrassen.

Als zelfstandig werkend kok draag je zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten/-gedeelten, voorraadbeheer/dagelijkse afroep en het toezien op en coachen van hulpkrachten. Tevens ben je sparringpartner voor de souschef/chefkok voor kwaliteitsverbetering en optimalisatie. En bieden wij talenten graag de kans om door te groeien naar souschef.

Op het moment draaien wij dagelijks (m.u.v. zondagavond) twee foodconcepten, namelijk:

  • Streetfood; populaire plate gerechten zoals een burger, saté of kibbeling. Korter tafelen, maar zonder in te leveren op kwaliteit en versheid van producten. Onze gasten kunnen kiezen voor enkel een hoofdgerecht maar ook een driegangenmenu met soep, brood en smeersels vooraf en ons dag dessert om het diner mee af te sluiten.
  • Deining; Uitgebreid tafelen met ons exclusievere dinerconcept ‘Deining’. Onze gasten kunnen kiezen uit een 3 tot 6 gangendiner en vooraf een broodplankje. De gerechten worden aangepast naar  het aanbod van het seizoen.

Op zondagavond sluiten wij onze restaurantdeuren en kunnen onze hotelgasten dineren op het Strandpaviljoen De Haven van Renesse.  

Jouw kwaliteiten

  • Opleidingseisen zijn voor ons niet het belangrijkste, ervaring in een soortgelijk functie is gewenst!
  • Een gastvrije en proactieve instelling is wel belangrijk.
  • Flexibiliteit en beschikbaarheid zowel doordeweeks als weekenden; mogelijkheid om vaste vrije dag(en) af te spreken is aanwezig.
  • Communicatief vaardig, bij voorkeur Nederlandstalig.
  • Deze vacature staat open voor een fulltime betrekking (38 uur per week) of parttime betrekking.

Wij bieden

  • Loon welke we samen afstemmen o.b.v. kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding à € 0,21 op basis van woon-werkafstand.
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid.
  • Vrije tijd! 5 weken vakantie op jaarbasis en mogelijkheden tot vakantie in het hoogseizoen/schoolvakanties.
  • Vrije zondag! In de wintermaanden is onze keuken op zondagavond gesloten.
  • 8 % vakantiegeld, fooiverdeling, pensioenregeling bij PHENC, korting op je zorgverzekering en een bonus van € 350,-  bij het aandragen van nieuwe collega’s.
  • 50 % personeelskorting in het hotel en 25 % bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse.
  • Een - naar eigen zeggen ;) – leuke en informele werksfeer. Drink met ons een sluitdrankje of doe mee met onze personeelsuitjes en andere leuke events georganiseerd door en voor collega’s!
  • Massages! Horeca is topsport, en onze collega’s topsporters. Regelmatig hebben wij de mogelijkheid om gemasseerd te worden door onze huismasseurs.
  • Daag jezelf uit! Mogelijkheden tot interne en externe cursussen/opleidingen om samen met ons mee te groeien.

Enthousiast geworden na bovenstaande of zit je nog met een vraag?

Voor meer informatie over de vacature of wil je direct solliciteren dan kun je terecht bij Nina Hess (personeelszaken) per e-mail of telefonisch door te bellen 0111-462040.

We komen graag met je in contact!