Medewerker bediening
De functie Medewerker bediening intro
Word jij onze gastheer of gastvrouw?
En ben je op zoek naar een horecabedrijf wat niet seizoensgebonden is, dan ben je bij ons aan het goede adres.
We bieden jou een vast contract zowel fulltime als parttime mogelijk, een leuk salaris en garantie op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Jouw werkdag als Medewerker bediening
Samen met 10 collega’s maak je deel uit van het restaurantteam en zetten jullie je in voor het diner.
’s Middags worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, de voorraad wordt bijgevuld en de mice en place wordt klaargezet. Vanuit onze receptie en zakelijke reserveringen zijn de dineraantallen al zo goed als bekend. Gasten boeken namelijk bij hun verblijf vaak van te voren al hun diner maar kunnen er ook later voor kiezen te dineren. Alle reserveringen staan overzichtelijk in de Booq tafelreserveringsapp op de IPad.
Ook zijn veel dieetwensen en/of allergieën bekend. Deze informatie bundel je en bereid je voor. Iedereen weet zijn taak voor die avond en de bijzonderheden, ook is er bekend hoeveel gasten er gereserveerd hebben per inlooptijd.
De eerste gasten druppelen binnen, jouw tijd om te shinen. Een greep uit je werkzaamheden zijn:
- Gasten op vriendelijke wijze ontvangen en begeleiden naar de tafel.
- Opnemen van bestellingen.
- Drankbestellingen klaarmaken.
- Serveren van dranken en gerechten.
- Gasten informeren en adviseren over dranken en gerechten.
Op het moment draaien wij dagelijks (m.u.v. zondagavond) twee foodconcepten, namelijk:
- Streetfood; populaire plate gerechten zoals een burger, saté of kibbeling. Korter tafelen, maar zonder in te leveren op kwaliteit en versheid van producten. Onze gasten kunnen kiezen voor enkel een hoofdgerecht maar ook een driegangenmenu met soep, brood en smeersels vooraf en ons dag dessert om het diner mee af te sluiten.
- Deining; Uitgebreid tafelen met ons exclusievere dinerconcept ‘Deining’. Onze gasten kunnen kiezen uit een 3 tot 6 gangendiner en vooraf een broodplankje. De gerechten worden aangepast naar het aanbod van het seizoen.
Op zondagavond sluiten wij onze restaurantdeuren en kunnen onze hotelgasten dineren op het Strandpaviljoen De Haven van Renesse.
Wanneer de gasten zijn vertrokken is het is tijd om op te ruimen en af te sluiten. Voor wie zin heeft kan er nog een sluitdrankje genuttigd worden aan de bar om de dag echt met elkaar af te sluiten.
Jouw kwaliteiten
- Opleidingseisen en ervaring zijn voor ons niet zo belangrijk, we leren je graag het vak indien nodig.
- Een gastvrije en proactieve instelling is wel belangrijk.
- Je hebt een lekker babbeltje en kennis van de Duitse/ Engelse taal is mooi meegenomen.
- Flexibiliteit en beschikbaarheid zowel doordeweeks als weekenden; mogelijkheid om vaste vrije dag(en) af te spreken is aanwezig.
- Zowel fulltime of parttime betrekking mogelijk (0-38 uur per week) en bepaal zelf je contracturen.
Wij bieden
- Loon welke we samen afstemmen o.b.v. leeftijd en eventuele ervaring.
- Reiskostenvergoeding à € 0,21 op basis van woon-werkafstand.
- Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd met jaarrond werkgelegenheid.
- Vrije tijd! 5 weken vakantie op jaarbasis en mogelijkheden tot vakantie in het hoogseizoen/schoolvakanties.
- Vrije zondag! Zondagavonden buiten het hoogseizoen om draaien we geen diner en ben jij lekker een dag in het weekend vrij.
- 8 % vakantiegeld, fooiverdeling, pensioenregeling bij PHENC, korting op je zorgverzekering en een bonus van € 350,- bij het aandragen van nieuwe collega’s.
- 50 % personeelskorting in het hotel en 25 % bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse.
- Een - naar eigen zeggen ;) – leuke en informele werksfeer. Drink met ons een sluitdrankje of doe mee met onze personeelsuitjes en andere leuke events georganiseerd door en voor collega’s!
- Massages! Regelmatig de mogelijkheid om gemasseerd te worden door onze huismasseurs.
- Daag jezelf uit! Mogelijkheden tot interne en externe cursussen/opleidingen om samen met ons mee te groeien.
Enthousiast geworden na bovenstaande of zit je nog met een vraag?
Voor meer informatie over de vacature of wil je direct solliciteren dan kun je terecht bij Nina Hess (Personeelszaken) per e-mail of telefonisch door te bellen 0111-462040.
We komen graag met je in contact!