Het Business Meeting en Inspiration Center van De Zeeuwse Stromen

Een zakelijk inspiratiecentrum vol avontuurlijke verbeeldingskracht

Het vergader- en congrescentrum op een unieke en beeldschone plek tegen de duinen en het Noordzeestrand van Renesse. Ondanks al die uitbundige en uitnodigende schoonheid buiten, verrast De Zeeuwse Stromen ook binnen. Het Business Meeting & Inspiration Center  levert volop inspiratie en middelen om alle zintuigen te prikkelen. 

Met state-of-the-art faciliteiten wil De Zeeuwse Stromen bijdragen aan maximaal effect. Het ViDZS-concept met videoprojecties van wel 100 m² wordt bewonderd, evenals de mogelijkheden van  Virtual Reality (VRme) en de 100’ beeldschermen (EyeNORM). Alles voor resultaat.

Dit is wat de nieuwe generatie trainers vraagt: manieren om hun verhaal met AV-technieken en kleur, licht en geluid vorm te geven. De Zeeuwse Stromen heeft het en bouwt daarmee haar voorsprong in kennis en techniek verder uit.

Daarbij hoort ook dat je uit de sleur van de vergaderzaal breekt, hoe mooi, prettig en geavanceerd ze ook zijn. Ga de duinen in, ga naar het strand, vergader verder bij De Haven van Renesse. Benut de mogelijkheden en geniet er van. De ervaren CongresCoaches presenteren je graag de mogelijkheden en zijn de ideale support rond jouw evenement. Succes begint met een goede voorbereiding en begeleiding tijdens het congres. Succes begint vooral door goed naar je zakelijke gasten te luisteren. Dan krijg je de tijd om aan wensen te voldoen. En als het op het laatste moment toch nog anders moet, dan zullen we er alles aan doen om het te regelen.