Bewust en typisch Zeeuws

In elk jaargetijde zitten wij aan het mooiste stukje kust van Nederland. Of de zon nu schijnt of de wind over de duinen blaast: de ruimte, het licht en geuren van de zee zijn in elk seizoen onovertroffen. De ingrediënten voor onze keuken halen we dan ook het liefst uit de buurt en veranderen mee met de tijd van het jaar. Een selectie van onze ambachtelijke leveranciers: 

  • Verse vishandel Bruinvis selecteert voor ons de beste vissen uit de Noordzee. Niet alleen op smaak maar met verstand: wat goed is voor zee én de vissoorten. Zo zorgen we ervoor dat we nog generaties lang kunnen genieten van al het lekkers wat de zee ons biedt.
  • Slagerij Zuidland gelooft dat gelukkige kippen, varkens en koeien lekkerder vlees geven. Daarom komt ons vlees van boeren die hun vee met liefde, rust en zorg omringen. Vaklieden die de dieren voeden met mals gras en pure mais. Mooie en rijke smaken uit de omgeving.
  • Kaashandel Filius is net als de Zeeuwse Stromen een echt familiebedrijf. Al drie generaties leveren zij kazen met toewijding en respect voor traditie, grotendeels afkomstig van boerderijen waar de koeien, geiten en schapen profiteren van een natuurlijke omgeving en pure voeding. En dat proef je!
  • Kookboerderij Spennekot maakt biologische en streekgerichte chutneys, marmelades, jams, sauzen en dressings met producten uit hun eigen groentetuin en boomgaard, zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Overige producten en seizoenspecials worden zoveel mogelijk bij lokale leveranciers afgenomen en verwerkt in gerechten en dranken waar we trots op zijn!