Honden reglement en handige informatie

Wij zijn een hondvriendelijk hotel en heten jullie viervoeters dan ook van harte welkom! Om alle gasten met of zonder hond een fijn verblijf te bieden hanteren wij een aanal regels om overlast te voorkomen. 

Regels

Aan de lijn
Zowel in het hotel als op het terrein moet de hond vast aan de lijn. 

Restaurant & bar

Je viervoeter is welkom in ons restaurant en in de bar maar dient tijdens het gehele bezoek onder de tafel te liggen.

De hond mag niet gevoerd worden in deze ruimtes.

Wij kiezen er bewust voor honden welkom te heten in de bar en ons restaurant om geluidsoverlast bij achterlaten op de kamer te voorkomen. 

Hygiëne
In verband met nare geurtjes en hygiëne geen natte honden meenemen in ons hotel. Bij de entree staan droge handdoeken om je (zee)hond af te drogen! 

Kamer
Laat de hond niet alleen in de hotelkamer. Ook al is je hond thuis gewend om alleen te zijn: op vreemd terrein en met onbekende geluiden kan een hond heel anders reageren. We willen overlast door blaffende honden graag voorkomen.

DepoDog
Hondenpoep in de directe omgeving van het hotel graag zelf opruimen. Op het hotelterrein zijn twee DepoDog hondenzakjes-dispensers aanwezig: bij de entree van het hotel en aan de rand van het Duinpark.

Ongelukjes binnen het hotel dienen ook door de baas opgeruimd te worden. Vraag schoonmaakmiddelen aan onze medewerker! 

Faciliteiten
Honden niet toegestaan in onze sport-, zwem- en wellness- faciliteiten.  

Uitrennen op het strand

De hond mag los op het strand en in zee van oktober tot en met april. Van 1 mei tot 1 oktober mag dat beperkt: tussen 19.00 en 10.00 uur. Ook in de zomermaanden is de hond welkom echter wel aangelijnd.